Zal de beurs opnieuw crashen? Absoluut ja. Het is een kwestie van wanneer.

Er zijn genoeg investeerders die dat eerder dan vroeger verwachten. We zien al een verhoogde marktvolatiliteit als het aantal COVID-19-gevallen in de Verenigde Staten toeneemt. Het vooruitzicht van een hevige tweede golf van uitbraken in de herfst zou voldoende kunnen zijn om wat volgens sommigen een zeepbel op de aandelenmarkt is, te laten knallen.

Ik wil niet dat de aandelenmarkt snel weer zal dalen. Maar ik geef graag toe dat een deel van mij het niet erg zou vinden om aandelen van verschillende van mijn favoriete groeiaandelen tegen een lagere prijs op te halen. Hier zijn drie aandelen die ik absoluut, positief zal kopen als de beurs opnieuw crasht.

Fastly

Sinds het dieptepunt op 16 maart tijdens de laatste grote beursdaling, heeft Fastly (NYSE: FSLY) een verbluffende winst van meer dan 680% behaald. Ik kocht de aandelen een paar weken geleden, te laat om het grootste deel van de wilde rit te maken, maar al snel genoeg om in korte tijd nog steeds een aanzienlijk rendement te behalen.

Fastly was zo’n enorme winnaar omdat het een ideaal COVID-19-spel is. De edge computing and content delivery network (CDN) -platforms van het bedrijf versnellen de levering van apps en gegevens uit de cloud, wat steeds belangrijker wordt voor bedrijven, waardoor werknemers als nooit tevoren vanuit huis kunnen werken.

Aandelen worden momenteel verhandeld tegen meer dan 33 keer de verkoop met een marktkapitalisatie van bijna $ 8 miljard. Dat is weliswaar een bloedneuswaardering. Ik denk echter niet dat het te laat is om Fastly te kopen: de adresseerbare markt van het bedrijf zal naar verwachting tegen 2022 ongeveer $ 36 miljard bedragen, waardoor Fastly voldoende ruimte heeft om te rennen.

Ik zou graag de kans willen krijgen om mijn positie in Fastly te vergroten als het terugvalt in een algehele daling van de aandelenmarkt. Maar ik betwijfel of ik zal afwachten of het gebeurt. De vooruitzichten van Fastly zijn zo verleidelijk dat ik waarschijnlijk meer aandelen zal kopen, ongeacht wat de aandelenmarkt doet.

Livongo Health

De aandelen van Livongo Health (NASDAQ: LVGO) zijn sinds de bodem van half maart met meer dan 270% gestegen. Ik heb de aandelen pas begin mei gekocht, maar het heeft de afgelopen maanden nog steeds een flinke winst opgeleverd.

Livongo is een ander bedrijf dat heeft geprofiteerd van de COVID-19-pandemie. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van technologie die mensen helpt hun chronische aandoeningen beter te beheersen. Monitoring op afstand en ziektebeheer voor mensen met diabetes en hypertensie staan ​​centraal en zullen waarschijnlijk nog belangrijker worden, zelfs nadat de pandemie voorbij is.

Een prijs-verkoopverhouding (P / S) van meer dan 36 zou voor de meeste beleggers eng zijn. Het zou ook voor mij zijn als ik niet zeker was van het groeipotentieel van Livongo. Het bedrijf schat dat de adresseerbare markt bijna $ 47 miljard bedraagt. Maar dat totaal omvat alleen de Amerikaanse markt en alleen diabetes en hypertensie. Livongo richt zich ook op andere chronische aandoeningen zoals gezondheidsproblemen op het gebied van gedrag en kan zich later uitbreiden naar internationale markten.

Toch zou het geweldig zijn om meer aandelen van Livongo Health te kopen tijdens een duik of duik. Mijn mening is dat Livongo, net als Fastly, veerkrachtiger zou moeten zijn dan de meeste aandelen als de COVID-19-pandemie verergert. Maar het kan nog steeds enigszins terugtrekken. Als dat zo is, ben ik klaar om te bespringen.

De Trade Desk

Het aandeel Trade Desk (NASDAQ: TTD) is dit jaar met meer dan 56% gestegen en is sinds zijn dieptepunt op 18 maart met meer dan 180% gestegen. Ik ben blij te kunnen zeggen dat ik het aandeel al een tijdje in bezit heb en heb deelgenomen in al het plezier dat tot nu toe in 2020 is ervaren.

De COVID-19-uitbraak vormt een risico voor The Trade Desk. Het programmatische advertentieplatform van het bedrijf verdient geld wanneer reclamebureaus advertenties kopen. Als de klanten van die bureaus bezuinigen op hun advertentiebudgetten, lijdt The Trade Desk. Dat is wat er in maart is gebeurd, maar het was slechts een korte tegenwind: de verkoop van het bedrijf keerde snel terug.

Ja, de aandelen van The Trade Desk worden verhandeld tegen een premie met een P / S-ratio van 27. De snelle opkomst van connected TV (CTV) zorgt echter voor een snelle groei van programmatische advertenties. In de komende tien jaar verwacht ik volledig dat een groot deel van de geprojecteerde wereldwijde advertentiemarkt van $ 1 biljoen plus programmatisch zal zijn – met The Trade Desk als belangrijkste begunstigde.

Als er in de nabije toekomst een nieuwe beurscrash plaatsvindt, zal dit waarschijnlijk zijn vanwege de angst voor een tweede golf van de uitbraak van het coronavirus of een langdurige recessie als gevolg van de pandemie. Beide scenario’s kunnen ertoe leiden dat The Trade Desk-aandelen haperen, vooral als adverteerders regeren in uitgaven. Mijn mening is echter dat dit slechts een tijdelijk probleem zou zijn dat een geweldige kans zou zijn om The Trade Desk goedkoop te kopen.