In mijn vorige post heb ik een paar aandelen vermeld die een mooi rendement aanbieden. Ik zal er nog enkele vermeld om u te helpen met spreiden van uw kapitaal.

SFL Corporation (SFL) +/- 11%

Dit bedrijf heeft een uniek trackrecord in de maritieme industrie en is sinds 2004 consistent winstgevend en betaalt elk kwartaal dividenden.

Hun vloot van meer dan 80 schepen is verdeeld over tankers, bulkschepen, containerschepen en offshore-activa, en de lange termijn distributiecapaciteit van SFL wordt ondersteund door een portfolio van lange termijn charters en een aanzienlijke groei van de activa basis in de loop van de tijd.

Dit aandeel betaalt dus elke 3 maanden een dividend uit en is al lang nauwkeurig met het uitbetalen. Dit is zeker een aanrader voor uw portefeuille.

Monroe Capital Corp (MRCC) +/- 13%

Monroe Capital is een bedrijf voor particulier kredietbeheer dat gespecialiseerd is in directe leningen en opportunistische particuliere kredietbeleggingen. Sinds 2004 biedt het bedrijf kredietoplossingen voor particulieren aan kredietnemers in de VS en Canada.

Dit aandeel betaalt elke 3 maand een dividend uit. Dankzij de lage beurzen op dit moment kan je het goedkoop kopen.

Uw portefeuille

Met deze 2 aandelen en die uit de vorige post kan je al redelijk spreiden van uw investeringen. Nogmaals investeringen brengen een risico mee en laat je nooit overtuigen door emoties tijdens schommelingen in de beurs.